Menü Bezárás

Regisztráció találkozóra

A rendezvény csak 30 érvényes teljes programra szóló regisztráció esetén kerül megrendezésre!
A regisztráció abban az esetben érvényes, ha a teljes részvételi díj átutalásra kerül!
A programhelyszínek befogadóképessége miatt, csak az első 50  érvényes regisztrációt tudjuk elfogadni, az e-feletti teljes regisztrációk várólistára kerülnek!
Amennyiben az érvényes teljes programra vonatkozó regisztrációk elérik a rendezvény 50 autós limitjét úgy abban az esetben 1.000. Ft/felnőtt fő-s látogatói jegy váltása mellett nézőként tudunk részvételt biztosítani a rendezvényre!
Regisztráció után minden további infót e-mailban küldünk!

Felelősség vállalási nyilatkozat!

Duster találkozó (továbbiakban Rendezvény) résztvevője, büntető- és polgári jogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a Rendezvény során:

  • – az instruktorok által ismertetett biztonságos használatra vonatkozó információkat, szabályokat megértettem. Tudomásul veszem, hogy az off-road pálya használatának veszélyei lehetnek, és ezen veszélyek ismeretében, saját felelősségemre használom azt. Kijelentem, hogy fizikai és szellemi képességeim lehetővé teszik, hogy a társaság által meghatározott biztonsági követelményeknek megfelelően használjam a járművet.
  • – Magamban, vagy harmadik félben okozott sérülés vagy egyéb kár esetén – ha a sérülés és/vagy kár oka olyan használat, amely egyértelműen az én hibám, illetve nem megfelelő fizikai és/vagy szellemi állapotom következménye – a tulajdonos társaság nem vonható felelősségre. Az ilyen sérülés és/vagy kár okozásáért a teljes vagyoni és nem vagyoni kártérítési felelősséget vállalom. Kijelentem, hogy alkohol, drog, vagy a jármű biztonságos használatát hátrányosan befolyásoló gyógyszer hatása alatt nem állok.
  • hogy gépjármű vezetői engedéllyel rendelkezem. Tudomásul veszem, hogy 17 éves életkor alatt kizárólag gépjárművezetői engedéllyel rendelkező személy jogosult vezetni a járművet. Tudomásul veszem, hogy utasként 16 éven aluli személyt akkor szállíthatok, amennyiben magassága meghaladja a 140 cm-t.

A területen más járművek is közlekedhetnek, ezért beláthatatlan útszakaszon ezek szembejövetelére számítani kell. (pl.: motor, ló, quad, autó, bicikli, stb.,)

Emelkedőkön és lejtőkön csak akkor lehet átmenni, ha az előtte haladó jármű átkelt az akadályon, és biztonságos távolságba került. Az emelkedők tetejére érve meg kell állni és megbizonyosodni, hogy szabad az út lefelé.

Beleegyezem, hogy a programon készült fotó, videofilm felhasználásra kerülhet és azokért semmilyen díjazás nem illet meg

Aláírásommal igazolom, hogy a részvételi és használati feltételeket, valamint a jelen nyilatkozatot elolvastam, teljes tartalmukat tudomásul vettem, és minden leírt ponttal korlátlanul egyetértek.

A 8.000.- full csomag tartalmazza a sofőr nevezését a programokra + 1fő belépőjét. Amennyiben az autóban a sofőrön kívül más is szeretne az autóval résztvenni valamelyik programon akkor azt a Plusz jelentkező résznél jelöljjétek be. A rendezvény 17 alatti gyerekeknek ingyenes.
Óriás rántott húsos szendvics lesz kapható 600.-ért uborkával. Kérjük jelezd ha szeretnél szendvicset és kb hány db-ot. Coca-Cola termékek lesznek kaphatóak az ital választékból. Korrekt áron!

Ne klikkesedj!